Mik a tartós bérlet operatív lízing előnyei?

Cartis  »

Blog  »

Mik a tartós bérlet operatív lízing előnyei?

Mik a tartós bérlet operatív lízing előnyei?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Cégautó finanszírozás esetében alapvetően kétféle megoldás közül választhatunk, ha nem szeretnénk egy összegben kifizetni a jármű ellenértékét. Az egyik lehetőség a hitel, a másik pedig a tartós bérlet operatív lízing, mellyel cégünk is foglalkozik.

Mai blogbejegyzésünkben megpróbáljuk bemutatni Önnek, hogy miért is lesz előnyös, ha ezt a finanszírozási formát választja. A mai világban a szabadság minden területen egy fontos faktor, és ezzel a módszerrel az autózást tekintve is elérheti ezt.

Ezen túlmenően pedig számos számviteli pozitívum is együtt jár a flottalízing használatával. Ha szeretné könnyebbé tenni a cége mindennapjait, akkor a tartós bérlet lesz a legideálisabb választás. Érdekli Önt, hogy hogyan működik mindez a Catisnál? Nézzen körül szolgáltatásaink között, ahol megismerhet minden fontos részletet!

A tartós bérlet operatív lízinghez tartozó extrák

A leginkább előnyös dolog ebben a finanszírozási formában, hogy nem csupán az autó használati jogát vásárolja meg. Számos olyan extra szolgáltatás is jár a csomag mellé, amelyek sok terhet le tudnak venni a válláról.

Így Önnek ténylegesen csak azzal kell foglalkoznia amivel szeretne, és amihez a legjobban ért: a vállalkozásának vezetésével. Sokkal nagyobb növekedésre és profitra fog tudni szert tenni, ha nem kell a hétköznapokban az autók ügyes bajos dolgaival foglalkoznia. Ezt mi mind elintézzük Ön helyett!

A szolgáltatás havi díjába beletartozik a cégautóadó, valamint a gépjárműadó is. Ezenfelül magában foglalja a Cascot, valamint a kötelező felelősségbiztosítást is. Így Önnek az autóval kapcsolatos költségek ezen részével sem kell törődnie.

Ha tovább megyünk a soron, akkor meg kell, hogy említsük Autohelp nevezetű szolgáltatásunkat. Ennek keretein belül bármilyen gondja adódott az úton, akár egy baleset vagy bármi egyéb, mi mindig elérhetőek vagyunk és az Ön segítségére sietünk. Ez pedig rendkívül jól tud jönni ilyen esetekben, nem igaz?

A finanszírozás mikéntje és további szolgáltatások

A céges autók finanszírozása minden esetben forint alapon, fix havi díjon történik. Így Ön minden esetben előre tud tervezni a költségekkel, hiszen a havi díj a szolgáltatás futamideje alatt nem fog megváltozni.

Ezenfelül a devizakitettség miatt sem kell aggódnia, tehát egy stabil, kiszámítható konstrukciót biztosítunk. Ez pedig a mai gyorsan változó világban mindenféleképpen előny lesz. Így ezek a tulajdonságok is a tartós bérlet irányába billentik a mérleg nyelvét.

Ha az Elit csomagunkat választja, akkor még ennél is többet tudunk nyújtani Önnek. Ebbe az összeállításba ugyanis már beletartozik a szükséges mennyiségű gumiabroncs garnitúra is. Így nem kell az évszakok változásakor cseregumikat beszereznie a gépjárműhöz, hiszen ezt is elintézzük Ön helyett.

Mindehhez hozzákapcsolódik a szerelés és tárolás menedzsmentje is, így ha elérkezett az idő a cseréhez, akkor azt is megoldjuk. Kíváncsi rá, hogy milyen járműveket lízingelhet ilyen módon? Válogasson elérhető autóink között!

Ha a legjobbat akarja

A legmagasabb szintű szolgáltatásunk esetében már a szervizelés lebonyolítását is átvesszük Öntől. Így amennyiben a tartós bérlet operatív lízing szolgáltatást választja, a Cartis minden terhet levesz a válláról. Legyen szó akár a kopó-fogyó alkatrészek menedzsmentjéről, vagy más egyéb karbantartási munkálatokról, mindenben számíthat ránk.

Szeretne Ön is önfeledten autózni, miközben a vállalkozása szárnyal? Ez a finanszírozási forma lehetővé teszi, hogy élmény legyen a gépjárműhasználat. Bármi kérdése lenne, keressen minket elérhetőségeinken, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás