Mi az operatív lízing?

Az operatív lízing, azaz tartós bérlet olyan bérleti konstrukció, amelyben az ÁFA körbe tartozó vállalkozások gépjárműfinanszírozás által pénzt, időt és energiát takaríthatnak meg. Mindezt úgy, hogy eközben megőrzik vállalkozásuk likviditását.

A mi feladatunk, hogy beszerezzük az igényeknek megfelelő gépjárművet és meghatározott futásteljesítmény mellett, havi bérletidíj ellenében biztosítsuk használatát a futamidő alatt.

Kinek ajánlott?

A tartós bérlet minden nyereséges, ÁFA körbe tartozó vállalkozás számára kínál előnyöket, de a konstrukció akkor is Önnek szól, ha:

  nem szeretné egyösszegű kiadással terhelni a vállalkozását
  kockázatmentesen szeretne új autót
  gazdaságos alternatívát szeretne tervezhető költségek mellett
  gyors és biztonságos megoldást keres

Miért éri meg?

GAZDASÁGOS
Finanszírozhatóság esetén már 0% önerővel is igénybe veheti szolgáltatásunkat, első emelt bérleti díj megfizetése nélkül.


KOCKÁZATMENTES
 
Független maradhat, bármikor bővítheti vagy alakíthatja flottáját.


BIZTONSÁGOS
 
Nincsenek nem várt költségek, kellemetlen meglepetések.


KÉNYELMES
 
A céges autók napi ügyeinek kezelésében dedikált flottaszakértőnk segíti. Intézzük a kötelező vagy meghibásodás miatti szervizeket, a baleseti kárrendezést, a biztosításokat, az átmeneti bérautót vagy a szezonális gumicserét, illetve az egyedi Ügyfél igényeket is.

ELSZÁMOLHATÓ
A havi bérleti díj 100%-ban leírható költségként, továbbá ÁFA-ja visszaigényelhető. A bérleti díj tartalmazza a cégautóadót is.

TERVEZHETŐ
A havi használatidíj nem változik, fix kamatozású konstrukció esetén, így pontosan tervezhetőek a havi kiadások (*A bérletiszerződés díjkövető vagyis az adók, köztehrek, biztosítási díjak változása növelheti a bérleti díjat).

FORRÁSKÍMÉLŐ
A beruházás a lízingcéget terheli, vagyis a gépkocsik a mi mérlegünkben szerepelnek eszközként, így Ön jobban megőrizheti vállalkozása bonitását.

MÉRLEGEN KÍVÜLI
Mivel az eszköz nem a bérbe vevő könyveiben szerepel, így mérlegen kívüli finanszírozást kínál.

Érdekel az ajánlat!

Megkeressük és beszerezzük az Ön vállalkozása számára a legmegfelelőbb gépjárművet!

Kérje flottaszakértőink segítségét!