Hírek / ajánlatok

A flottás Rolls-Royce

2019.06.03.

Végtelen mennyiségű tér van benne, opciós tételek hosszú sorát választhatjuk hozzá és elképesztően kényelmes a Superb. De megér 16,5 milliót egy összkerékhajtású, 190 lóerős dízel Škoda limuzin?

Decilitereket fogyaszt ez a sportterepjáró

2019.06.03.

Megérkezett a konnektoros hibrid Audik új generációjának első képviselője. Ténylegesen 40 kilométert képes megtenni tisztán villanymotorjai segítségével.

Boeing-vontatással promózzák az új Minit

2019.06.03.

Életjelet adott magáról a novemberre várható villanyos Mini, a Cooper SE. A márka első nagy szériában készülő villanyautóját reklámozták meg egyelőre álcamatricában, ahogy elhúz egy Boeing 777-es a frankfurti reptéren.

Megjött a fronthajtású 1-es BMW

2019.05.31.

A BMW először próbálkozik elsőkerék-hajtással a kompakt kategóriában. Ahogy sejthető volt, az új modell tágasabb lesz, mint az elődei, viszont a formaterv elég jellegtelenre sikerült.

Terepkombi készült a Skoda Superbből

2019.05.20.

Rövid videóban nyújt előzetes képet megújuló zászlóshajójáról a Škoda. Mellesleg elárulták, hogy most először Scout kivitelben is kapható lesz a modell.

hetvenhárom milliós könyvvel ünnepel a Bentley

2019.05.20.

Századik születésnapját egy exkluzív portrékönyvvel ünnepli a Bentley. A különleges kiadvány legdrágább darabjai többe kerülnek, mint a legtöbb ma kapható Bentley típus.

Eladó az első előtti Porsche sportkocsi

2019.05.15.

A Porsche autógyár 1948-tól számolja saját történetét, de ha úgy vesszük, már ez az 1939-es ritkaság is hozzá tartozik. A Type 64-et eredetileg egy 1500 km-es közúti versenyre tervezték, de az egyetlen megmaradt példányt végül Ferdinand Porsche használta közönséges utcai autónak.

A Mercedesé lesz a legolcsóbb luxus-villanyterepjáró

2019.05.07.

Brémában elindították az első kifejezetten villanyautónak tervezett Mercedes, az EQC gyártását. Elvileg ez lesz a legolcsóbb elektromos SUV Németországban. 

Már a sarkköri teszteken is túl van az új Opel Corsa

2019.04.30.

Már a nyáron jöhet a vadiúj Corsa, az Opel pedig addig azt teszi, amit az ilyen alapos generációváltáshoz közel szokás: szélsőséges körülmények között nyüstöli a szériaközeli prototípusokat, hogy kijönnek a kisebb-nagyobb tervezési hibák. Például Lappföldről küldtek pár fotót a hóban csapató maszkolt Corsáról.

A Mercedes csinált egy nagy kisautót

2019.04.17.

Elmúltak az idők, amikor meg lehetett határozni egy gyártót egy mondatban: a BMW sportos autókat csinált, a Volkswagen gyártott autót a tömegeknek, a Toyoták pedig megbízhatóak voltak. A Mercedes nagy, kényelmes autókat csinált, a kompaktokhoz képest, ez a világ másik vége. Aztán borult minden, van elsőkerekes BMW, van drága Volkswagen, és a Toyota is bakizott. A Mercedes meg kompaktot gyárt, már több mint húsz éve. Nagy, kényelmes kompaktot. Mi, hogy olyan nincs?

Íme, az új magyar AMG Mercedes

2019.04.11.

A Mercedes az utóbbi hónapokban több hasonló 35 AMG típusváltozatot is bemutatott. Az A osztály ötajtós, majd szedán változata után itt a Kecskeméten gyártott CLA-ból is ugyanez a kivitel.

Eljött az érintőképernyős kormánykerék!

2019.04.04.

A Hyundai mutatta be a Virtual Cockpit Study nevű tanulmányt, ami kívülről csak egy i30-nak tűnik, belül viszont akad benne néhány újdonság.

 

1|2|3|4|5|6|7|8

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

Bővebben