Hírek / ajánlatok

Kiderült, mikorra érkezik a villany-Mini

2019.06.21.

A tény, hogy dolgoznak egy ilyen típuson, rég nem titok. Tanulmányautóként be is mutatták már majdnem két éve, de hogy igazán megtérüljön az erőfeszítés, ahhoz 2020 elején kell elkezdeni a gyártást.

Saját kezébe veszi az autók programozását a VW

2019.06.19.

Az autók mechanikai szabványosításán már túljutott a VW, és most ugyanerre készülnek a programozásuk terén is. A jelenlegi káosz helyett átlátható, moduláris, jól együttműködő szoftvert ígérnek a következő évtized közepére.

Itt van két új Porsche a legjobb fajtából

2019.06.19.

Talán a Porsche az utolsó autógyártó, amely azoknak is kínál valamit, akik a vezetést nem szükséges rossznak tekintik, sőt, épp ellenkezőleg. Akiknek a három pedál, a váltókar és a nagy szívómotorok vérpezsdítő hangja jelenti a sportkocsit, és nem végtelen sok lóerő összkerék-hajtással és a sofőr helyett vezető elektronikával. Nekik készült ez a két autó, amelyhez egy új hathengeres boxermotort is kifejlesztett a Porsche.

Itthon is beárazták a Skoda Scala modelleket

2019.06.11.

Kiderültek a Skoda Scala hazai árai, a márka konfigurátorában már mindenki összeállíthatja álmai kompakt Skodáját.

Autóból autóba töltést ígér a Rivian

2019.06.11.

Szériaautó ugyan még mindig nincs, újabb ígéret viszont van a Riviantól. A villanyautós reménységek közé tavaly berobbant amerikai márkánál most épp azzal győzködik a lehetséges ügyfeleket, hogy tudják majd tölteni egymás autóját egymás autójáról. 

Nagy dobásra készül közösen az elektromos autózásban a BMW és a Jaguar

2019.06.06.

Következő generációs villanymotorok, váltók és teljesítményelektronika fejlesztésébe kezd a BMW a Jaguar Land Roverrel közösen, a két autógyártó a közös fejlesztésen, termelésen és a közös beszerzésen keresztül kíván a költségeken lefaragni. 

A flottás Rolls-Royce

2019.06.03.

Végtelen mennyiségű tér van benne, opciós tételek hosszú sorát választhatjuk hozzá és elképesztően kényelmes a Superb. De megér 16,5 milliót egy összkerékhajtású, 190 lóerős dízel Škoda limuzin?

Decilitereket fogyaszt ez a sportterepjáró

2019.06.03.

Megérkezett a konnektoros hibrid Audik új generációjának első képviselője. Ténylegesen 40 kilométert képes megtenni tisztán villanymotorjai segítségével.

Boeing-vontatással promózzák az új Minit

2019.06.03.

Életjelet adott magáról a novemberre várható villanyos Mini, a Cooper SE. A márka első nagy szériában készülő villanyautóját reklámozták meg egyelőre álcamatricában, ahogy elhúz egy Boeing 777-es a frankfurti reptéren.

Megjött a fronthajtású 1-es BMW

2019.05.31.

A BMW először próbálkozik elsőkerék-hajtással a kompakt kategóriában. Ahogy sejthető volt, az új modell tágasabb lesz, mint az elődei, viszont a formaterv elég jellegtelenre sikerült.

Terepkombi készült a Skoda Superbből

2019.05.20.

Rövid videóban nyújt előzetes képet megújuló zászlóshajójáról a Škoda. Mellesleg elárulták, hogy most először Scout kivitelben is kapható lesz a modell.

hetvenhárom milliós könyvvel ünnepel a Bentley

2019.05.20.

Századik születésnapját egy exkluzív portrékönyvvel ünnepli a Bentley. A különleges kiadvány legdrágább darabjai többe kerülnek, mint a legtöbb ma kapható Bentley típus.

1|2|3|4|5|6|7|8|9

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

Bővebben