Hírek / ajánlatok

Először láthatjuk az új Toyota Yarist

2019.07.08.

A 2011 óta piacon tartott Yaris leváltása lassan égető szükségszerűséggé válik, és Európában aligha felelne meg egy áttervezett orrú Mazda 2-es, amilyet Észak-Amerikában kínál mostanság. Úgy tűnik, ezt a Toyotánál is belátták, és már nekiálltak egy következő generáció fejlesztésének, amit most a Nürburgringen fényképeztek le.

Új Dacia Duster változatok érkezhetnek

2019.07.01.

Fejlesztik a márka romániai gyárát, így biztos, hogy bővíteni fogják az eddig elég szűkös Dacia-palettát.

Visszatérhet a Mitsubishi Lancer Evo

2019.07.01.

A pletykák szerint a 11. Lancer Evo a Renault Mégane RS testvérmodellje lehet, az összkerék-hajtást a japánok szállítanák hozzá.

2021-ben érkezik az Opel Astra L

2019.07.01.

A 2016-os Év autójának utódja már közel a fejlesztés lezárásához, így kiderült, hogy a következő évtized elejére biztosan érkezik az Opel Astra L.

Frissültek a Renault kis-haszonjárművei

2019.06.24.

Szebbek, kényelmesebbek, praktikusabbak lettek a Renault kis-haszonjárművei.

Ez lehet a következő Kia-sláger

2019.06.21.

Úgy látszik a terepjárónak látszó járművekből egyszerűen nem tudnak elég félét készíteni. A Kia például már most is négyfélét gyárt, de úgy látszik, elfér még egy ötödik is. Az újdonság a Seltos nevet kapta, és a képeit nézve az az érzésünk, hogy már láttuk valahol, de ez nem feltétlenül baj: a legsikeresebb modellek közt sok az ilyen, kevésbé karakteres.

Kiderült, mikorra érkezik a villany-Mini

2019.06.21.

A tény, hogy dolgoznak egy ilyen típuson, rég nem titok. Tanulmányautóként be is mutatták már majdnem két éve, de hogy igazán megtérüljön az erőfeszítés, ahhoz 2020 elején kell elkezdeni a gyártást.

Saját kezébe veszi az autók programozását a VW

2019.06.19.

Az autók mechanikai szabványosításán már túljutott a VW, és most ugyanerre készülnek a programozásuk terén is. A jelenlegi káosz helyett átlátható, moduláris, jól együttműködő szoftvert ígérnek a következő évtized közepére.

Itt van két új Porsche a legjobb fajtából

2019.06.19.

Talán a Porsche az utolsó autógyártó, amely azoknak is kínál valamit, akik a vezetést nem szükséges rossznak tekintik, sőt, épp ellenkezőleg. Akiknek a három pedál, a váltókar és a nagy szívómotorok vérpezsdítő hangja jelenti a sportkocsit, és nem végtelen sok lóerő összkerék-hajtással és a sofőr helyett vezető elektronikával. Nekik készült ez a két autó, amelyhez egy új hathengeres boxermotort is kifejlesztett a Porsche.

Itthon is beárazták a Skoda Scala modelleket

2019.06.11.

Kiderültek a Skoda Scala hazai árai, a márka konfigurátorában már mindenki összeállíthatja álmai kompakt Skodáját.

Autóból autóba töltést ígér a Rivian

2019.06.11.

Szériaautó ugyan még mindig nincs, újabb ígéret viszont van a Riviantól. A villanyautós reménységek közé tavaly berobbant amerikai márkánál most épp azzal győzködik a lehetséges ügyfeleket, hogy tudják majd tölteni egymás autóját egymás autójáról. 

Nagy dobásra készül közösen az elektromos autózásban a BMW és a Jaguar

2019.06.06.

Következő generációs villanymotorok, váltók és teljesítményelektronika fejlesztésébe kezd a BMW a Jaguar Land Roverrel közösen, a két autógyártó a közös fejlesztésen, termelésen és a közös beszerzésen keresztül kíván a költségeken lefaragni. 

1|2|3|4|5|6|7|8

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

Bővebben