Hírek / ajánlatok

Itt van két új Porsche a legjobb fajtából

2019.06.19.

Talán a Porsche az utolsó autógyártó, amely azoknak is kínál valamit, akik a vezetést nem szükséges rossznak tekintik, sőt, épp ellenkezőleg. Akiknek a három pedál, a váltókar és a nagy szívómotorok vérpezsdítő hangja jelenti a sportkocsit, és nem végtelen sok lóerő összkerék-hajtással és a sofőr helyett vezető elektronikával. Nekik készült ez a két autó, amelyhez egy új hathengeres boxermotort is kifejlesztett a Porsche.

Itthon is beárazták a Skoda Scala modelleket

2019.06.11.

Kiderültek a Skoda Scala hazai árai, a márka konfigurátorában már mindenki összeállíthatja álmai kompakt Skodáját.

Autóból autóba töltést ígér a Rivian

2019.06.11.

Szériaautó ugyan még mindig nincs, újabb ígéret viszont van a Riviantól. A villanyautós reménységek közé tavaly berobbant amerikai márkánál most épp azzal győzködik a lehetséges ügyfeleket, hogy tudják majd tölteni egymás autóját egymás autójáról. 

Nagy dobásra készül közösen az elektromos autózásban a BMW és a Jaguar

2019.06.06.

Következő generációs villanymotorok, váltók és teljesítményelektronika fejlesztésébe kezd a BMW a Jaguar Land Roverrel közösen, a két autógyártó a közös fejlesztésen, termelésen és a közös beszerzésen keresztül kíván a költségeken lefaragni. 

A flottás Rolls-Royce

2019.06.03.

Végtelen mennyiségű tér van benne, opciós tételek hosszú sorát választhatjuk hozzá és elképesztően kényelmes a Superb. De megér 16,5 milliót egy összkerékhajtású, 190 lóerős dízel Škoda limuzin?

Decilitereket fogyaszt ez a sportterepjáró

2019.06.03.

Megérkezett a konnektoros hibrid Audik új generációjának első képviselője. Ténylegesen 40 kilométert képes megtenni tisztán villanymotorjai segítségével.

Boeing-vontatással promózzák az új Minit

2019.06.03.

Életjelet adott magáról a novemberre várható villanyos Mini, a Cooper SE. A márka első nagy szériában készülő villanyautóját reklámozták meg egyelőre álcamatricában, ahogy elhúz egy Boeing 777-es a frankfurti reptéren.

Megjött a fronthajtású 1-es BMW

2019.05.31.

A BMW először próbálkozik elsőkerék-hajtással a kompakt kategóriában. Ahogy sejthető volt, az új modell tágasabb lesz, mint az elődei, viszont a formaterv elég jellegtelenre sikerült.

Terepkombi készült a Skoda Superbből

2019.05.20.

Rövid videóban nyújt előzetes képet megújuló zászlóshajójáról a Škoda. Mellesleg elárulták, hogy most először Scout kivitelben is kapható lesz a modell.

hetvenhárom milliós könyvvel ünnepel a Bentley

2019.05.20.

Századik születésnapját egy exkluzív portrékönyvvel ünnepli a Bentley. A különleges kiadvány legdrágább darabjai többe kerülnek, mint a legtöbb ma kapható Bentley típus.

Eladó az első előtti Porsche sportkocsi

2019.05.15.

A Porsche autógyár 1948-tól számolja saját történetét, de ha úgy vesszük, már ez az 1939-es ritkaság is hozzá tartozik. A Type 64-et eredetileg egy 1500 km-es közúti versenyre tervezték, de az egyetlen megmaradt példányt végül Ferdinand Porsche használta közönséges utcai autónak.

A Mercedesé lesz a legolcsóbb luxus-villanyterepjáró

2019.05.07.

Brémában elindították az első kifejezetten villanyautónak tervezett Mercedes, az EQC gyártását. Elvileg ez lesz a legolcsóbb elektromos SUV Németországban. 

1|2|3|4|5|6|7|8

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

Bővebben