Hírek / ajánlatok

Mercedes Benz 200 D: családtól az üzletig

2019.09.16.

A Mercedes sok konkurenst meglepett az előző évtizedben a B-osztály piacra dobásával, az idő azonban őket igazolta. A harmadik generációját élő szériát igazolta az idő és mára fontos pozíciókat szerzett magának a piacon. A magyarok szívének pedig már csak azért is kedves lehet, mert Kecskeméten gyártják. A Mercedes B 200 D modellről írunk részletesebben.

Stratégiai fejlesztés az autóiparban egy élhetőbb jövőért

2019.09.16.

Közösen fejleszti magyarországi villámtöltő-hálózatát az Optimum Way és a hazai Lukoil kutakat üzemeltető Normbenz Magyarország Kft. A két társaság közötti stratégiai megállapodás értelmében az Optimum Way 2020 nyaráig két ütemben összesen 18 új elektromos autótöltőt létesít a Lukoil töltőállomásokon, s emellett a kúthálózat már meglévő három villámtöltőjének üzemeltetését is átveszi.

Tényleg kinyírja a Porsche a Teslát?

2019.09.09.

"Szerdán mutatták be a Porsche első teljesen elektromos sportautóját, a Taycant. Az új modell kapcsán eszembe jutott néhány dolog, gondoltam, leírom." - Nagy Viktor, Portfolio

Háromszáz lóerős konnektoros hibridet kapott a Peugeot

2019.09.02.

Két villanymotort pakoltak a 200 lóerős benzinmotorja mellé, így lett tényleg sportos a Peugeot új sporthibridje, a 3008 GT Hybrid4. Fullra töltve az első száz kilométeren még így is elmegy 1,3 literrel a crossover.

Új légzsákkal menti meg az agyunkat a Honda

2019.08.26.

Háromkamrás légzsákot mutatott be a Honda, ami a gyártó szerint sokat javít a sofőrök biztonságán. Az új légzsákot az Autoliv autóipari beszállítóval közösen fejlesztette a Honda. A három kamra egyfajta elfogóként működik.

Zuhannak a dízelek, szárnyal a Toyota és a Tesla

2019.08.09.

Még a vártnál is nagyobb mértékben folytatódik a dízelmotoros modellek piacvesztése az európai újautó-piacokon, eközben a Toyota és a Tesla megdöntötte korábbi rekordjait.

Óriásit nőtt a magyar autópiac júliusban

2019.08.05.

Az év első hét hónapjában 89 830 új gépkocsit adtak el, ami 9 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest – közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE).

Jön az elérhetőbb villany-Audi

2019.08.01.

Eddig egyetlen E-tron kivitelt kínált az Audi, az 55 Quattro nevűt. A visszafogott változat állítólag az 50-es számot kapja, ami ezúttal a 408 helyett 313 lóerő csúcsteljesítményt jelent a luxusterepjáró két villanymotorjából.

Mesterséges izom és agy

2019.07.19.

Gondolták volna, hogy Magyarországon tízezres nagyságrendben dolgoznak villás targoncák? Ezek a gépek ma már döbbentes tudásúak, de a mindig háttérben maradó kezelőik is figyelmet érdemelnek. Ma már szimulátoros képzésen tanulják a modern gépek kezelését.

Könnyű-abroncs technológiát vezet be a Bridgestone

2019.07.16.

Innovatív, könnyű-abroncs technológiát fejlesztett ki és vezet be a Bridgestone. Az Enliten technológia nagymértékben csökkenti az abroncsgyártáshoz szükséges alapanyag-mennyiséget és javítja az abroncsok gördülési ellenállását, elősegítve ezzel a járművek CO2-kibocsátásának csökkentését.

A Ford – Volkswagen kiterjeszti globális együttműködését

2019.07.16.

A Ford Motor Company és a Volkswagen AG pénteken (július 12-én) bejelentette, hogy globális szövetségüket az elektromos járművekre is kiterjesztik – és együttműködnek az Argo AI-vel az autonóm járműtechnológia bevezetésében az Egyesült Államokban és Európában – az ügyfelek jobb kiszolgálása érdekében miközben mindkét vállalatnál javul a versenyképesség valamint a költség és tőke hatékonyság.

Ez a részlet már az új Juke-ról van

2019.07.16.

Sokat nem tudunk meg róla, de ezzel az orr-részlettel itt először mutatta meg a Nissan az új Juke-ot. Ez lesz a nyolc év után megújuló kis SUV orrsarka.

1|2|3|4|5|6|7|8

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

Bővebben