Hírek / ajánlatok

Mesterséges izom és agy

2019.07.19.

Gondolták volna, hogy Magyarországon tízezres nagyságrendben dolgoznak villás targoncák? Ezek a gépek ma már döbbentes tudásúak, de a mindig háttérben maradó kezelőik is figyelmet érdemelnek. Ma már szimulátoros képzésen tanulják a modern gépek kezelését.

Könnyű-abroncs technológiát vezet be a Bridgestone

2019.07.16.

Innovatív, könnyű-abroncs technológiát fejlesztett ki és vezet be a Bridgestone. Az Enliten technológia nagymértékben csökkenti az abroncsgyártáshoz szükséges alapanyag-mennyiséget és javítja az abroncsok gördülési ellenállását, elősegítve ezzel a járművek CO2-kibocsátásának csökkentését.

A Ford – Volkswagen kiterjeszti globális együttműködését

2019.07.16.

A Ford Motor Company és a Volkswagen AG pénteken (július 12-én) bejelentette, hogy globális szövetségüket az elektromos járművekre is kiterjesztik – és együttműködnek az Argo AI-vel az autonóm járműtechnológia bevezetésében az Egyesült Államokban és Európában – az ügyfelek jobb kiszolgálása érdekében miközben mindkét vállalatnál javul a versenyképesség valamint a költség és tőke hatékonyság.

Ez a részlet már az új Juke-ról van

2019.07.16.

Sokat nem tudunk meg róla, de ezzel az orr-részlettel itt először mutatta meg a Nissan az új Juke-ot. Ez lesz a nyolc év után megújuló kis SUV orrsarka.

Először láthatjuk az új Toyota Yarist

2019.07.08.

A 2011 óta piacon tartott Yaris leváltása lassan égető szükségszerűséggé válik, és Európában aligha felelne meg egy áttervezett orrú Mazda 2-es, amilyet Észak-Amerikában kínál mostanság. Úgy tűnik, ezt a Toyotánál is belátták, és már nekiálltak egy következő generáció fejlesztésének, amit most a Nürburgringen fényképeztek le.

Új Dacia Duster változatok érkezhetnek

2019.07.01.

Fejlesztik a márka romániai gyárát, így biztos, hogy bővíteni fogják az eddig elég szűkös Dacia-palettát.

Visszatérhet a Mitsubishi Lancer Evo

2019.07.01.

A pletykák szerint a 11. Lancer Evo a Renault Mégane RS testvérmodellje lehet, az összkerék-hajtást a japánok szállítanák hozzá.

2021-ben érkezik az Opel Astra L

2019.07.01.

A 2016-os Év autójának utódja már közel a fejlesztés lezárásához, így kiderült, hogy a következő évtized elejére biztosan érkezik az Opel Astra L.

Frissültek a Renault kis-haszonjárművei

2019.06.24.

Szebbek, kényelmesebbek, praktikusabbak lettek a Renault kis-haszonjárművei.

Ez lehet a következő Kia-sláger

2019.06.21.

Úgy látszik a terepjárónak látszó járművekből egyszerűen nem tudnak elég félét készíteni. A Kia például már most is négyfélét gyárt, de úgy látszik, elfér még egy ötödik is. Az újdonság a Seltos nevet kapta, és a képeit nézve az az érzésünk, hogy már láttuk valahol, de ez nem feltétlenül baj: a legsikeresebb modellek közt sok az ilyen, kevésbé karakteres.

Kiderült, mikorra érkezik a villany-Mini

2019.06.21.

A tény, hogy dolgoznak egy ilyen típuson, rég nem titok. Tanulmányautóként be is mutatták már majdnem két éve, de hogy igazán megtérüljön az erőfeszítés, ahhoz 2020 elején kell elkezdeni a gyártást.

Saját kezébe veszi az autók programozását a VW

2019.06.19.

Az autók mechanikai szabványosításán már túljutott a VW, és most ugyanerre készülnek a programozásuk terén is. A jelenlegi káosz helyett átlátható, moduláris, jól együttműködő szoftvert ígérnek a következő évtized közepére.

1|2|3|4|5|6|7|8

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

Bővebben