Hírek / ajánlatok

Divatos villanyautót mutat be a Chevrolet

2019.11.11.

Első körben Kínának szánják az elektromos szabadidő-autót, amely hibátlan családi autónak tűnik, terepjárós arányokkal.

Európába is elhozzák a Renault szuperolcsó villanyautóját

2019.10.28.

Nyilván nem véletlen, hogy a Renault nem próbálkozott Európában a Kwid mini-terepjáróval. Az India számára fejlesztett modell ugyan 1,2 millió forintnak megfelelő rupiáért kapható, de ez nyilván látszik a minőségén is. Ugyanakkor mégis megkapjuk majd ezt a kis dobozt, méghozzá K-ZE néven, villanyautóként.

Kutya az autóban: 5+1 tipp az ebek biztonságos szállításához

2019.10.22.

Magyarországon minden második felnőttnek van kutyája, a kutyatartók 57 százaléka pedig szokta szállítani négylábúját. Vagyis minden második eb utazik autóval bizonyos időközönként. Egy friss hazai felmérésből az is kiderül, hogy sajnos csupán elenyésző számban rögzítik őket biztonságosan, és ez nem csak a kutya, de az utasok, sőt más autósok biztonságát is veszélyezteti. 

Már a Lamborghini is elektromos autót fejleszt

2019.10.08.

Évek óta szó van egy negyedik Lamborghini modell, egy nagy négyajtós bemutatásáról.

Több milliárdot is ért a diktátor fiának legdrágább sportkocsija

2019.09.30.

A hét végén árverezték el Teodoro Nguema Obiang Mangue svájcban lefoglalt autógyűjteményét, amelyben találhatók igazán ritka és drága járművek szép számmal.

Megérkezett az új BMW X5 xDrive45e 24 kWh-s aksival

2019.09.20.

A plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával felszerelt Sports Activity Vehicle modell új generációja a soros hathengeres benzinmotor és a legkorszerűbb BMW eDrive hajtáslánc-technológia innovációit egyesíti, amely a 290 kilowattnyi / 394 lóerőnyi maximális teljesítmény és a megháromszorozott tisztán elektromos hatótávolság páratlan harmóniájában teljesedik ki.

Mercedes Benz 200 D: családtól az üzletig

2019.09.16.

A Mercedes sok konkurenst meglepett az előző évtizedben a B-osztály piacra dobásával, az idő azonban őket igazolta. A harmadik generációját élő szériát igazolta az idő és mára fontos pozíciókat szerzett magának a piacon. A magyarok szívének pedig már csak azért is kedves lehet, mert Kecskeméten gyártják. A Mercedes B 200 D modellről írunk részletesebben.

Stratégiai fejlesztés az autóiparban egy élhetőbb jövőért

2019.09.16.

Közösen fejleszti magyarországi villámtöltő-hálózatát az Optimum Way és a hazai Lukoil kutakat üzemeltető Normbenz Magyarország Kft. A két társaság közötti stratégiai megállapodás értelmében az Optimum Way 2020 nyaráig két ütemben összesen 18 új elektromos autótöltőt létesít a Lukoil töltőállomásokon, s emellett a kúthálózat már meglévő három villámtöltőjének üzemeltetését is átveszi.

Tényleg kinyírja a Porsche a Teslát?

2019.09.09.

"Szerdán mutatták be a Porsche első teljesen elektromos sportautóját, a Taycant. Az új modell kapcsán eszembe jutott néhány dolog, gondoltam, leírom." - Nagy Viktor, Portfolio

Háromszáz lóerős konnektoros hibridet kapott a Peugeot

2019.09.02.

Két villanymotort pakoltak a 200 lóerős benzinmotorja mellé, így lett tényleg sportos a Peugeot új sporthibridje, a 3008 GT Hybrid4. Fullra töltve az első száz kilométeren még így is elmegy 1,3 literrel a crossover.

Új légzsákkal menti meg az agyunkat a Honda

2019.08.26.

Háromkamrás légzsákot mutatott be a Honda, ami a gyártó szerint sokat javít a sofőrök biztonságán. Az új légzsákot az Autoliv autóipari beszállítóval közösen fejlesztette a Honda. A három kamra egyfajta elfogóként működik.

Zuhannak a dízelek, szárnyal a Toyota és a Tesla

2019.08.09.

Még a vártnál is nagyobb mértékben folytatódik a dízelmotoros modellek piacvesztése az európai újautó-piacokon, eközben a Toyota és a Tesla megdöntötte korábbi rekordjait.

1|2|3|4|5|6|7|8|9

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

Bővebben