Hírek / ajánlatok

A BMW és a Toyota közös sportkocsin munkálkodik

2015.03.25.

Eddig csak annyi volt biztos, hogy a BMW és a Toyota közös sportkocsin munkálkodik, de ezen kívül eddig csak spekulációk láttak napvilágot. Most a Toyota Europe termékfejlesztésért felelős alelnöke említett meg néhány részletet, mintegy mellékesen.

Bemutatták az Aston Martin prototípusát, a Thunderbolt-öt

2015.03.19.

Henrik Fisker – aki az elektromos hajtású Karmáról vált ismerté – újraálmodta az Aston Martin sportkocsiját.  A Thunderbolt, amelyet a Vanquish alapjára épített, egyelőre kis szériában készül.

Továbbra is lendületes fejlődésben a járműpiac

2015.03.11.

A Magyar Lízingszövetség közleménye szerint 2015. januárjában és februárjában 14,5 ezer járművet értékesítettek a magyar piacon, ami éves szinten 20,5 százalékos növekedést jelent. A járműpiac tehát továbbra is lendületesen fejlődik.

Emelkedett a benzin ára, a gázolajé nem változott

2015.02.26.

Budapest, 2015. február 25., szerda (MTI) - Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.

Új közlekedési ellenőrzési rendszert tesztel a rendőrség

2015.02.06.

Budapest, 2015. február 4., szerda (MTI) - Új közlekedési ellenőrzési rendszert tesztel a rendőrség februárban, az első 160 változtatható helyű kamerát már kiosztották a megyei rendőr-főkapitányságoknak, további mintegy 130 fix kamerát pedig az év végéig telepítenek - jelentette be Jámbor István, az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályvezetője szerdai sajtótájékoztatóján.

Autópiac az EU-tagállamokban

2014.11.18.

Új személygépkocsik eladásának változása az EU-tagállamokban (2014. október), százalék

Mabisz: egyre inkább személyre szabottak a kgfb-díjak

2014.11.03.

Egyre inkább kockázatarányos díjakat alakítanak ki a hazai gépjármű-felelősségbiztosítók, az autósok személyre szabottabb díjat fizetnek - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfőn.

Paginator->first("«« ". __("Első") . " ") ?> Paginator->prev("« " . __("Előző") . " ", array("class" => "prev"), null, array("class" => "pdisabled")) ?> 1|2|3|4 Paginator->next(__("Következő") . " »", array("class" => "next"), null, array("class" => "ndisabled")) ?> Paginator->last(" " . __("Utolsó") . " »»") ?>

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

Bővebben