Hírek / ajánlatok

Svájcból kap új riválist a Tesla

2017.03.27.

Nem könnyű manapság Teslának lenni. Kicsit talán olyanok, mint szebb napjaiban a brazil futballválogatott: mindenki őket akarja megverni. Az egyik legkomolyabb rivális talán a Faraday Future lehet, de időről időre feltűnnek újabb próbálkozók. Most éppen a svájci Elextra emelné a tétet.

Biztonságosabb lehet az éjszakai vezetés

2017.03.20.

Az éjszakai vezetéssel sokaknak vannak gondjai. Egyrészt vannak, akik lakott területen kívül bizonytalanul kezelik a fényszórót is, másoknak pedig az út szélén feltűnő gyalogosok és az úttestre szaladó állatok jelentik a félelmet. A Ford újítása most nekik kedvez.

Így fest a Red Bull-főnök üvegpalotája! A tartalma pedig felbecsülhetetlen.

2017.03.07.

Építészeti remekmű, de a lényeg nem maga az épület, hanem ami benne van. Versenyautók, motorok, harci és polgári helikopterek, utasszállító és vadászgépek, rakétaruhák és még művészeti alkotások is láthatóak a Hangar-7-ben, Budapesttől mindössze 5 órányi autózásra. A belépőt a Red Bull tulajdonosa, Dietrich Mateschitz állja.

Kutyajó a Nissan X-Trail családi kalandokhoz

2017.03.02.

A Nissan megalkotta a tökéletes kutyabarát crossovert, az X-Trail 4Dogs tanulmány legérdekesebb megoldásai között találunk egy kétirányú „kutyakamerát”, zuhanyt, szárítót és a felmászást könnyítő rámpát is.

Egyre közelebb vagyunk az olcsó Teslához

2017.02.27.

A Tesla híres arról, hogy semmilyen ígért határidőt sem képes betartani, most azonban azt mondják, a Model 3 sorozatgyártása időben elindul.

Kiirtja a kipufogós kocsikat a Toyota

2017.02.21.

2050-ben már nem lesz környezetszennyező autója Toyotának, amely a hidrogénes autókban hisz.

Miközben világszerte egyre több villanyautó kerül forgalomba, a Toyota a hidrogénhajtással is foglalkozik. Sőt, inkább abban hisz - derül ki a Bloomberg beszámolójából, amely szerint a japán autógyártó a Shellel közösen létesít hidrogénkutakat Kaliforniában.

Észre sem vesszük és Dubajban már repülnek a taxik

2017.02.20.

Dubajban megint túltolják kicsit a jövővárást: drónból quadcopterből csinálnak egyszemélyes, önműködő taxikat. Nyárra ígérik az aktív használatot.

Sóhernek lenni király

2017.02.17.

2,7 és 4,3 liter, azt hiszem, úgyis csak ez a két szám érdekel mindenkit. Előbbi a Prius Plug-in fogyasztása, amikor a bennünk élő eco-náci győz, és mindent a fogyasztásnak rendelünk alá. A második érték akkor jön ki, amikor autóként használjuk és nem képzünk vele mozgó forgalmi akadályt. Sok autószerű ilyenkor sincs benne, de mint problémamegoldó eszköz, így is jobb, mint valaha.

Milyen nap van ma és Milyen autót vesz a magyar?

2017.02.14.

Február 14. Bálint napja van. 1893-ban az USA éppen ezen a napon annektálta Hawaiit, 1957-ben lezárult az Operation Safe Haven amelynek keretében az amerikai hadsereg 15-21 ezer 56-os magyar menekültet szállított az Egyesült Államokba repülőn és hajón, 2003-ban pedig elpusztult Dolly a birka, a világ első klónozott emlőse. A nap szülöttei Kézdy György magyar színész, Csepeli György szociálpszichológus és Vágó István tévés műsorvezető.

Az élet lehetőségekről szól. A Q50 segít jobban észrevenni őket.

2017.02.03.

Fedezze fel az Infiniti különleges világát a Cartissal!

Felsőkategóriás luxus Volvo-módra

2017.01.26.

Gyönyörű lett a Volvo zászlóshajója, mely számtalan finom megoldást hordoz.

A Cartisnál már havi 162.000 Ft-ért az Öné lehet!

Ilyen dögöset is tud a Kia

2017.01.10.

A Stinger talán még jobban is néz ki, mint az egykori GT tanulmány, amelyből kifejlesztették, de ami talán még fontosabb, nem puhították fel a koncepciót. A négyajtós kupé, amellett, hogy termetes darab, erős, gyors, és hátsókerék-hajtású. Nem lehetetlen, hogy ezzel a fazonnal akár a 4-es BMW-re is veszélyes lehet.

1|2|3|4|5

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

Bővebben