Hírek / ajánlatok

Új rekord a lízingpiacon

2018.02.14.

Kilenc éve nem volt ilyen a magyarországi lízingpiacon: 2017-ben a finanszírozott összeg 18 százalékkal, 613 milliárd forintra nőtt- adta hírül a Magyar Lízingszövetség. A járműfinanszírozáson belül a személyautók és kisteherautóknál a finanszírozott összeg 27 százalékkal, 184 milliárd forintra nőtt.

Elektromos kisteherautókat tesztel a brit posta

2017.08.28.

Az Egyesült Királyság postavállalata, a Royal Mail 1516 óta szállítja a britek leveleit, csomagjait rendületlenül. Az idén 501 éves vállalat megélt már pár nagy csomagküldés-technológiai forradalmat, és úgy fest, épp aktív szereplői a villanyautós átállásnak. A vállalat bejelentette: kipróbálnak néhány teljesen új elektromos teherautót.

Tisztán megéri. BMW i3 a Cartis ajánlatában!

2017.07.06.

A világ állandó mozgásban van, miként mi is. A mozgás pedig változást jelent – és a változás izgalmas! A világon egyre több ember kérdőjelezi meg az általa eddig vallott értékeket, és gondolkodik el azon, hogy miként élhetne felelősségteljesebb módon. A BMW i esetében e gondolkodásmódbeli változás egy új korszak kezdetét jelentette. Olyan járművek születtek meg, amelyeket – első ízben a sorozatgyártású autók történetében – eleve a fenntartható mobilitás szempontjait szem előtt tartva fejlesztettek ki. Ebben az értelemben tehát a BMW i3 több mint egy autó. A modell kézzelfogható bizonysága annak, hogy a felelősségteljes hozzáállás és a vezetési élmény mennyire tökéletesen képesek kiegészíteni egymást.

Megjött a Mercedes motoros V8-as Aston-Martin

2017.06.29.

A DB11-est eredetileg csak V12-es motorral mutatták be, de egyértelmű volt, hogy szükség van kisebb motorra az alapváltozatok számára. És persze a kínai vásárlók kedvéért is, ahol 4 literes hengerűrtartalmú motor felett durva luxusadó sújt minden személyautót.

Piszok jó, csak másképp

2017.06.07.

Ha van két dolog, amire egy rendes magyar autós vágyik, az az alacsony fogyasztás és a nagy BMW. Oké, ez így elég sarkított, de amikor ennek a két halmaznak a metszetébe a BMW bejelentette az 530e plug-in hibridet, úgy dobbant egyszerre ezernyi szív, hogy a Richter-skála simán kimutatta volna.

A piros cérnát elvitte a cica

2017.05.18.

Ez a második újkori Alfa. Az elsőt, a Giuliát megvettük, főleg mert a Fiat végre nem csak más autógyárak átkúrásában alkotott nagyot, hanem – elvileg – alaptevékenységében, az autógyártásban is.

Felkerült Magyarország a Tesla térképére!

2017.05.04.

Annak érdekében, hogy a Teslásoknak soha ne kelljen várniuk elektromos autójuk feltöltésére, az amerikai gyártó nagyszabású töltőinfrastruktúra-fejlesztést jelentett be. Az akciónak van hazai vonatkozása is, a cég tervei között szerepel, hogy 2017 végéig üzembe helyezi első Superchargerét Győrben. Ezzel felkerült Magyarország a Tesla térképére, amelyre nagy szükség volt annak érdekében, hogy érdemben tudjunk harcolni a vállalat Európába tervezett legújabb gyáráért.

Lesz még egy magyar Audi, újabb modell gyártása költözik Győrbe

2017.04.12.

A Q4-essel a márka az úgynevezett Compact Utility Vehicle (CUV) szegmensbe lép be. A BMW X4 riválisának szánt kupés Q4 a Q3 és a Q5 közötti helyre érkezik a kínálatban. A vállalatnál már 2018-ban megkezdődik a Q3 gyártása, amely korábban Spanyolországban, Martorellben készült.

 

Megcsinálta a Ford, amiért a csecsemős szülők a fél karjukat odaadnák

2017.04.07.

Vége, nincsenek többé céltalan autózások kihalt utcákon, üveges tekintettel. A Ford megcsinálta az autót, pontosabban az autózást utánzó bölcsőt.

Túlélési tippek: így üljön helyesen az autóban

2017.03.29.

Előredőlve, a kormányba kapaszkodva vezető nők, illetve nyugágypózban fetrengve hajtó férfiak: sokakban ezek a sztereotípiák élnek a tipikus sofőrhibákról, pedig a szélsőségek közt is előfordulnak gondok. Ezek nemcsak a balesetek következményeit súlyosbítják, hanem azokat elő is idézhetik. Lássuk, hogyan kell jól beállítani az ülést és a tükröket, illetve milyen ruhában ne vezessünk.

Így fest a Red Bull-főnök üvegpalotája! A tartalma pedig felbecsülhetetlen.

2017.03.07.

Építészeti remekmű, de a lényeg nem maga az épület, hanem ami benne van. Versenyautók, motorok, harci és polgári helikopterek, utasszállító és vadászgépek, rakétaruhák és még művészeti alkotások is láthatóak a Hangar-7-ben, Budapesttől mindössze 5 órányi autózásra. A belépőt a Red Bull tulajdonosa, Dietrich Mateschitz állja.

Kutyajó a Nissan X-Trail családi kalandokhoz

2017.03.02.

A Nissan megalkotta a tökéletes kutyabarát crossovert, az X-Trail 4Dogs tanulmány legérdekesebb megoldásai között találunk egy kétirányú „kutyakamerát”, zuhanyt, szárítót és a felmászást könnyítő rámpát is.

Paginator->first("«« ". __("Első") . " ") ?> Paginator->prev("« " . __("Előző") . " ", array("class" => "prev"), null, array("class" => "pdisabled")) ?> 1|2|3|4 Paginator->next(__("Következő") . " »", array("class" => "next"), null, array("class" => "ndisabled")) ?> Paginator->last(" " . __("Utolsó") . " »»") ?>

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

Bővebben